Помощникът на Заги: Който си вкара положенията, той взима трите точки (ВИДЕО)

Помощник-треньорът на Славия Мартин Кушев похали футболистите на „белите“ след успеха с 2:1 над Левски в отложен двубой от 3-ия кръг на efbet Лига. Той говори след мача, тъй като наставникът на Славия Златомир Загорчич се е почувствал зле и затова си тръгна веднага след мача в “Овча купел”. DSPORT.BG

„Искам да честитя победата на всички футболисти. Раздадоха се докрай, направиха хубав мач. Очаквахме труден мач, с много единоборства, но спечелихме и съм радостен от това“, заяви той минути след края на срещата на стадион „Александър Шаламанов“.

„Изиграхме тактически добре мача. Направихме 4 принудителни смени. Използвахме нашите моменти. Левски също имаше положения, но който вкара положенията си, той взима трите точки“, коментира представянето на „белите“ Кушев, който замести Златомир Загорчич при отзивите.

Той говори за многото принудителни промени за Славия: „Планът се промени още във 2-ата минута. Ахмедов не можа да продължи. Тони Тасев е с шев на главата. Ертан Томбак има проблеми с лакъта. Има го това във футбола, наложи се бързо да реагираме. Мисля, че всички се справиха добре, показаха това, което могат, и сме доволни“.

„Не мога да кажа, че сме така окомплектовани като цяло. Ние си знаем проблемите. Но когато всички работят заедно за отбора, нещата се получават“, заяви помощник-треньорът на „белите“ за кадровия потенциал на тима.

„Аз смея да твърдя, че тези мачове, които загубихме навън, бяха плод на малшанс и грешки. Иначе ние се представяме добре“, допълни Кушев.

Нерви, ВАР, принудителни смени и победа на Славия срещу Левски в най-старото столично дерби

Стоилов: Обидни грешки, явно трябва да сваля целите

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!