Копич: Искам да играем по същия начин и срещу ЦСКА

Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич говори след победата на „канарчетата“ срещу Пирин Благоевград с 3:1 в мач от 14-ия кръг на efbet Лига.dsport.bg

“Канарчетата” продължават да летят високо у дома

За своите виждания за случилото се на терена Копич коментира: „Най-важното беше, че вкарахме повече голове от съперника. Контролирахме добре мача, отбелязахме голове, имахме възможности. През второто полувреме започнахме по същия начин, имахме голови възможности и сме доволни“.

„Опитваме се да правим това през всеки мач, да пресираме с голям брой футболисти и да не даваме възможността на съперника да играе. Не можехме да играем по този начин в продължение на 90 минути. През второто полувреме имахме своите проблеми, но съм доволен“, каза старши треньорът на Ботев Пловдив.

За очакванията и изискванията си към футболистите преди мача срещу ЦСКА, Копич заяви: „Искам от моя отбор да играе по същия мач и срещу ЦСКА, както и срещу, който и да е друг съперник. Ние сме с 4 поредни успеха вкъщи, въпреки че имаме проблем като гост. Виктор Генев ще се завърне срещу ЦСКА, това е добре за отбора“.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!