Левски поглежда към челото в дебюта на Светльо Петров в efbet Лига

Левски поглежда към челото в дебюта на Светльо Петров в efbet Лига

Левски излиза за три точки тази вечер срещу разклатения тим на Септември (София). Първият съдийски сигнал на Георги Давидов ще прозвучи в 20:30 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Футболистите на Станимир Стоилов ще търсят връщане на победния път след загубата с 1:2, която претърпяха през седмицата от Славия в столичния квартал “Овча купел”. Същевременно мачът довечера е дебютен в efbet Лига за наставника на домакините Светослав Петров.SPORTAL.BG

Загубата от Славия свали Левски чак на осма позиция в шампионата, но “сините” ще могат да възвърнат позиции с победа над Септември – в момента хората на Мъри имат 24 точки от 11 срещи, което е с четири пункта по-малко от водача ЦСКА – София, който обаче има мач в повече. При успех тази вечер тимът от “Герена” ще се нареди на точка зад “червените” в челото.

Стоилов: Трябва да свием ушите! Покрай Европа Лудогорец може да допусне още загуби

Стоилов: Трябва да свием ушите! Покрай Европа Лудогорец може да допусне още загуби

В състава на Левски няма сериозни сътресения, с изключение на трайно контузения Билал Бари, като наставникът на “сините” загатна на вчерашната си пресконференция, че ще има промени в единайсеторката му. Вероятно сред избраниците на Стоилов ще попадне националът Марин Петков. Специалистът призна пред медиите, че не е останал доволен от мотивацията на момчетата му срещу славистите в сряда и сега логично се очаква “сините” да се хвърлят мощно напред срещу момчетата на Светльо Петров.

36Славия - ЛевскиБившият полузащитник на ЦСКА ще дебютира като старши треньор в елита, след като не толкова отдавна беше наставник и директор на своя роден клуб Добруджа във Втора лига. Петров застава на мястото на сърбина Славко Матич, който хвана пътя за Африка. Септември (София) няма победа от 21 август, когато отборът надви Берое с 3:1 в столицата, след което последва тежка серия от отрицателни резултати. Заедно с Матич клуба напусна и Валери Божинов.

Левски пусна билетите за мача със Септември (Сф)

Левски пусна билетите за мача със Септември (Сф)

На Националния стадион “сините” ще разчитат и на подкрепата на своята вярна публика, която традиционно ще дере гърло за своите любимци – от сектор “А” и сектор “Б”.

"Юнайтед Груп" и "Спорт Републик" с официална позиция относно придобиването на Левски

“Юнайтед Груп” и “Спорт Републик” с официална позиция относно придобиването на Левски

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) – ЛЕВСКИ

Вероятни състави:

СЕПТЕМВРИ (4-2-3-1): Шейтанов; Пешов, Арсов, А. Георгиев, М. Николов; А. Тодоров, Рамадан; М. Стоянов, Чандъров, Кабов; Д. Костадинов
Старши треньор: С. Петров

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Андреев; Галчев, Сундберг, Кордоба, Цунами; Шеху, Ф. Кръстев; Роналдо, И. Стефанов, Уелтон; М. Петков
Старши треньор: С. Стоилов

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: “Васил Левски”
НАЧАЛО: 20:30 часа