Тунчев: Не е добър резултатът, съжаляваме за равенството

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира равенството 2:2 срещу Локомотив София в драматичен мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на столичните „железничари“ беше категоричен, че тимът му е заслужавал победата и може да съжалява, че не стигна до трите точки.DSPORT.BG

„Не е добър резултата за нас, няма какво да си кривим душата. Бяхме отборът, който почти през целия мач контролирахме събитията на терена, дори като останахме с 10. Тези наши стари слабости, като поведем, да допуснем грешка и да позволим на Локо София да ни обърне. Там се объркаха нещата за нас”, каза Тунчев.

„Отбелязахме гол и някак си започнахме да прибързваме. Указанията бяха съвсем различни, особено като водихме с 1:0. Донякъде сами сме си виновни за двата гола. Трябваше да отворим още свободни пространства и да потърсим втори гол“, добави той.

„Доволен съм през втората част по начина, по който излезе отборът. Бяхме по-активните, създавахме ситуации. Малко не ни достигна да отбележим втория гол. Като изравнихме имахме още 2-3 ситуации да стигнем до победата“, каза треньорът.

„Моите футболисти могат да научат, че когато играем спокойно, можем. Това, че не се предадохме до последния съдийски сигнал и търсихме победата, това са позитивни неща. Ние сме отборът, който трябва повече да съжалява за равенството“.

„Имаше и мачове, в които не заслужавахме да загубим. Някои трябваше да спечелим. Към момента на това място, на което сме, е реалното. Ще продължим да се борим, да се стараем и да играем по-добър футбол“, завърши той.

Лудостта царува в Кърджали, 4 гола и 3 червени картона на Арда – Локо Сф

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!