Илиев: Спартак направи всичко, за да не загуби (ВИДЕО)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение след нулевото равенство във варненското дерби срещу Спартак Варна. Според него „соколите“ са направили всичко възможно, за да не загубят и са успели. Според наставника на „моряците“ поредното равенство отдалечава тима му от лидерите в класирането.DSPORT.BG

„Има емоции, разбира се, цяла седмица беше така. Съжаляваме, че не успяхме да победим. Спартак направи всичко възможно да не загуби и успя. Първото полувреме имахме по-чистите ситуации. Ако беше влязла някоя от тях, щеше да се отвори мачът“, каза Илиев.

„Спартак играе 5-4-1 затворено и трябва да си търпелив. Ако вкараш, мачът се отваря. Обстановката беше добра. Отборът, който гради и е далеч от вратата си, е подложен на шанс да сгреши и да бъде наказан на контраатака. Имахме доста ситуации, които трябваше да завършим. Спартак спечели точката и продължаваме напред. С тия три равни малко се отдалечихме от първите отбори. Можеше да сме по-напред“, добави той.

„Ние излязохме да играем, независимо, че теренът не е в най-доброто си състояние. Може да се има претенции към някои от играчите заради агресията. За друго – не. Пробвахме почти всички. От статичните положения не се възползвахме. След като не сме вкарали, приемаме резултата и продължаваме напред“, каза още Илиан Илиев.

Без победител в дербито на Варна след 13-годишна пауза на претъпканото „Корито“

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!