Заги: Ще ни е все по-трудно в следващите мачове (ВИДЕО)

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от желанието на своите възпитаници при домакинското равенство 1:1 срещу ЦСКА 1948 в мач от 15-ия кръг на efbet Лига.  DSPORT.BG

„Днес мога да съм доволен от желанието. В първите минути влязохме колебливо, но след 15-20 минута вече бяхме по-добре. Като погледнем резултата, накрая можем да сме доволни от показаното днес“, заяви специалистът минути след края на мача на стадион „Александър Шаламанов“.

Той заяви, че мачовете за Славия стават все по-трудни заради няколко фактора: „Ние гледаме да печелим всеки един мач. Този път не ни се получи. Натрупа ни се умора, разполагаме с малко хора и ще ни все по-трудно за следващите мачове. Надявам се да няма контузии и да продължаваме по същия начин“.

„Надяваме се да продължаваме да печелим мачовете на нашия стадион. Остава ни един мач тук до края на годината. Най-хубавото е, че с домакинските мачове няма пътувания и така пестим сили. Надявам се да изиграем останалите мачове на ниво и да печелим точки“, завърши наставникът на „белите“ относно предстоящите мачове на тима.

Чочев не подбира – вкара и на Славия, и на ЦСКА 1948

Любо Пенев: Имаме уговорка със Славия

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!