Дани Моралес: Недопустимо е гостуващият отбор да е по-мотивиран от нас (ВИДЕО)

 

Старши треньорът на Ботев Враца Дани Моралес открои грешките на своя тим при поражението с 0:4 от ЦСКА в двубой от 15-ия кръг на родния шампионат.DSPORT.BG

„Мога да обясня много неща, но днес не се получи дисциплината в защита. Знаем, че играем срещу един от най-добрите отбори в България и когато срещу такива отбори допускаме грешки, няма как да стане. Трудно се играе, след като сме допуснали толкова грешки. Второто полувреме също не ни се получи, имахме 1-2 ситуации, при които трябваше да се представим по-добре. Недопустимо е, когато някой отбор идва тук и е по-мотивиран от нас. Допуснахме неприятни грешки, които донесоха този резултат. Ще се опитаме тази седмица да коригираме, защото идва следващият мача“, заяви наставникът на врачани след края на мача.

„Всеки мач е важен за всеки отбор. За нас домакинските мачове са важни, защото нямаме точки. Доста грешки допуснахме. Не сме допуснали толкова грешки в първите ми 4 мача, колкото днес. Това са индивидуални грешки. Трябва да направим добър анализ, да тренирме по-усърдно и да се стараем да изчистим грешките. Момчетата трябва да знаят, че в такива мачове грешките се наказват“, открои неточностите на Ботев Враца в мача.

„Не става въпрос само за мотивация. Тук знаем, че при някой малък отбор, когато получи гол, тогава нещата са на психическа основа. Ще разговарям с футболистите, за да намерим най-доброто решение. Допуснахме грешки от липса на концентрация и липса на фокус и това не трябва да се случва в следващите мачове“, завърши треньорът на Ботев Враца относно грешките на своите възпитаници.

ЦСКА изкачи Околчица и класирането

Мартин Петров отиде на Ботев Враца – ЦСКА

Черно море претендира за две дузпи във варненското дерби (ВИДЕО)

Тандемът Петров и Дяков няма да може да разчита на двама срещу Септември

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!