Киров: Едно е повече от нула (ВИДЕО)

Старши треньорът на Берое Николай Киров говори след ремито между Хебър и Берое в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Той разкри, че проблемите за неговия тим са свързани с липсата на достатъчно ефективни нападатели.DSPORT.BG

Битка без победител между Хебър и Берое за край на полусезона

„Много са причините, че не победихме. Имаме проблеми и в двете фази на играта. Няма какво толкова да се коментира този двубой. Нямаше качество, имаше доста притеснени хора. Когато липсват точки, нормално е хората да се притесняват. Нас ни трябват максимално много точки до края на годината. Едно е повече от нула“, започна Киров.

„Всички офанзивни футболисти взеха участие в срещата. Проблемът е, че по-сериозна като бройка и качество трябва да бъдат офанзивните играчи. С настъпване на умората започнахме пак да играем на крак, а така не може да се изгради хубава атака“, продължи старши треньорът на Берое.

Николай Киров коментира какви според него са проблемите в състава на Берое: „Етапът е такъв, че не може да се набляга на тренировки. Имаме проблем с хомогенността на състава. Имаме твърде много футболисти, дошли след началото на шампионата“.

Старши треньорът на Берое коментира предстоящата зимна селекция за старозагорци: „За сега не върви никак. Не сме одобрили състезател, за да имаме трансфер. Но е неподходящ момент за трансфери. Ако намерим някой, който ще ни помогне в атака, бихме го привлекли. Или да се възстанови по-бързо Калоян Кръстев, за да внесе нужната острота в напасение, или да дойде нов човек, това са двата варианта“.

„Ще имаме наказан състезател в атакуващ план, това ще е проблем в следващия двубой“, завърши Киров.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!