Владо Манчев: Не успяваме да поддържаме едно ниво на игра и концентрация (ВИДЕО)

 

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев коментира домакинското равенство 1:1 срещу Берое в последния мач от 15-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Не победихме главно защото започнахме мача не така, както очаквахме. Допуснахме неточности, допуснахме Берое да ни създаде опасности в първите 15-20 минути. Това не влизаше в нашите планове. Това се дължи на липса на концентрация. След това се върнахме добре в мача. През второто полувреме целта ни беше да наситим средата на терена и да пресичахме дългите подавания към бързите футболисти в атака на Берое и мисля, че  се получи до голяма степен и не развихме контараатаките и така точката е една“, заяви младият наставник след края на двубоя на Националния стадион „Васил Левски“.

Той остана доволен от това, че Хебър е успял да навакса гол пасив в мача: „Много съм доволен от това. Досега допускахме един гол да ни разколебае и да не можем да намерим своята игра. Доста неща опитваме да променяме в отбора и в начина, по който изглеждаме. Доволен съм, че играчите имат желание и искат да правят това, което тренираме през седмицата“.

„Не коментирам вратарите. И двамата ни вратари са много добри и разчитаме на тях“, заяви той относно битката между Петър Дебърлиев и Хадим Ндиайе на вратарския пост.

„Очаквайте да направим всичко възможно да спечелим мача. Така, както го направихме днес. Не успяваме да поддържаме едно ниво на игра и на концентрация през целия мач и ще се стремим към това в мачовете до края“, заяви той относно опитите на Хебър да подобри играта си.

Той разкри интересни подробности относно процеса по завръщането на Хебър в Пазарджик: „От днес започнаха строителните дейности на стадиона, но колко ще продължат, не мога да кажа“.

Битка без победител между Хебър и Берое за край на полусезона

Киров: Едно е повече от нула (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!