Станислав Генчев очаква много хора на ”Армията” (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира загубата с 1:2 от Черно море. Той говори и за следващия мач на столичните „железничари“ срещу ЦСКА на „Българска армия“. Специалистът спомена, че подобни мачове са най-хубави, защото Локо София излиза срещу лидера очаква много фенове по трибуните.DSPORT.BG

„Определено ако погледнем головите положение, не трябваше да си тръгнем без точка. Създадохме достатъчно чисти голови положения. Трябва да отдадем заслуженото на противниковия вратар. Той направи изключителни спасявания. Сещам се за поне две-три. Има много неща, от които съм доволен. Допуснахме два елементарни гола. Играта ни в защита по принцип е доста стабилна, а днес позволихме да ни вкарат два гола и то от наши грешки“, каза Генчев.

„Мисля, че това, което се случи с Хебър, беше инцидент. Днес всеки един футболист даде най-доброто от себе си и неслучайно създадохме доста голови положения. Нашите бяха доста по-чисти от на противника“, добави той.

„Готови сме за мача с ЦСКА. Това са най-хубавите мачове, срещу лидера, на негостоприемен стадион, пред много хора вероятно. Първият мач ЦСКА ни изравни в последната минута, заслужавахме да победим, защо да не ги победим следващата седмица?“, каза още Генчев.

Зрелище на ”Тича”! Черно море надцака Локо Сф за първа октомврийска победа

Илиан Илиев: Надявам се да победим Левски с по-добра игра от днешната

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!