Илиан Илиев: Надявам се да победим Левски с по-добра игра от днешната (ВИДЕО)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от успеха с 2:1 над Локомотив София в мач от 16-ия кръг на българското първенство. Той обаче заяви, че е нужно подобрение на играта на „моряците“.DSPORT.BG

„Естествено, че сме доволни. Бяха важни тези три точки. Важността на тези точки оказа влияние и върху играта ни. Това не ни се случва за пръв път да ни изравнят. Радвам се, че вкарахме втори гол и стигнахме до победата. Гошо също направи много спасявания. Срещу Арда трябваше до почивката да сме си решили мача, но не успяхме и вижте какво стана. Нормално е напрежението когато играеш вкъщи срещу отбор като Локомотив, който ни затрудни максимално, но успяхме да спечелим и да вземем точките“, заяви опитният наставник минути след края на мача на „Тича“.

„Съжаляваме, че Иван сега изгуби мястото си, но той е още млад. Нещастието на вратарите е, че само един може да играе. И той, и Гошо се представят много добре, третият ни вратар също се справя добре. Трябва да се подобряваме цялостно. В мача с Левски няма да ни е никак лесно“, коментира Илиев относно добрата игра на вратаря Георги Георгиев.

Той говори и за предстоящите пред Черно море мачове: „Останаха три мача, първият го взехме. Надявам се да победим и в следващия, но с по-добра игра. Днес трябваше да се възползваме от умората на Локомотив в края, а вместо това ние чакахме мача да свърши“.

Зрелище на ”Тича”! Черно море надцака Локо Сф за първа октомврийска победа

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!