Пенев: Съдийската бригада не се справи с мача, бяха изключително пристрастни (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори след нулевото равенство между неговия тим и Левски в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на ЦСКА 1948 разкри, че според него крайният резултатът е бил повлиян от решенията на съдийската бригада.DSPORT,BG

Левски отново беззъб, ЦСКА 1948 си тръгна сух от ”Герена”

„Мога да ги похваля момчета, защото се справиха в един тежък и сложен мач, но е от спортно-техническо естество, а от нещо друго. Съдийската бригада не се справи с мача, бяха изключително пристрастни. Много обратни решения и даже футболистите вътре на терена си коментират колко е срамно и жалко. В 8-ата минута има дузпа за нас срещу Ивайло Чочев. Бяхме много дисциплинирани. Браво на момчетата, това е правилният път“, коментира Любослав Пенев.

„Ние се чувствахме добре. Спад в играта на отбора не видях. Това, че бяхме по-затворени, не означава, че има спад. Левски имаше една ситуация и едно разбъркване, а ние имахме повече положения и заслужавахме победата. Целта пред нас е да играем добре и да печелим следващите си мачове“, завърши старши треньорът на ЦСКА 1948.

Цветомир Найденов и Стойчо Младенов изгледаха двубоя с Левски от сектор ”Г”

Феновете на ЦСКА 1948 отново издигнаха плакат против БФС, който им донесе глоба

Станимир Стоилов: Явно още не сме намерили лекарството за отбелязване на голове (ВИДЕО)

Пламен Андреев: Отиваме във Варна за шест точки

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!