Тунчев: Берое не направи нищо, ние направихме грешки (ВИДЕО)

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев сподели, че грешките на футболистите му са довели до поражението с 0:2 в мач от 17-ия кръг на българското първенство.  DSPORT.BG

„Обърка се началото на второто полувреме. Не знам в коя секунда ни вкараха гол. Берое не направи нищо, за да ни отбележи, а ние сами си го направихме това“, заяви младият наставник минути след края на мача в Стара Загора.

Той сподели, че ранният гол за Берое през второто полувреме е оказал влияние на мача: „Повлия това нещо, говорихме едно на полуврето, получи се различно. След гола Берое се беше прегрупирал в своята половина. Имахме 1-2 ситуации, но не можахме да отбележим гол“.

„Трябваше да изострим нещата в нападение. Контролирахме топката, но не успявахме пред вратата им в центъра да изострим ситуацията“, коментира той головата немощ на Арда в мача.

„Когато видяхме стартовите състави и си казахме, че трябва да сме внимателни в средата, откъдето можеха да дойдат грешки. За жалост, се случи точно това“, каза още Тунчев.

Относно развитието на Арда, наставникът бе категоричен: „Трябва да сведем грешките до мининум. Като игра не мога да кажа, че не съм недоволен. Грешките, които допускаме, ни костват тези точки“

„Към момента не съм видял такова нещо, но като не успяваш да побеждаваш, със сигурност идва и това нещо“, каза Тунчев относно психологическото състояние на отбора.

Мач за историята! Берое постигна първа победа над Арда

Николай Киров: Много сме далеч от това, което аз имам като разбиране на футбола

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!