Анте Шимунджа: За мен е важна реакцията, която показахме през първото полувреме

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви след победата с 3:2 срещу Локомотив Пловдив, че за него е важна реакцията, която отборът е демонстрирал през първото полувреме след гола, който допусна в своята врата.DSPORT.BG

„Те всъщност допускат малко голове, но ние разполагаме с качество да затрудним всеки. Към края на първото беше периода, в който обърнахме мача. През второто пък можехме да прати мача извън техния обсег. Всичко това след гостуването в Рим. Изправихме се срещу организиран съперник“, коментира Шимунджа.

„След това имахме нашите трудни моменти, но за мен е много важна реакцията, която показахме през първото полувреме. И всичко това след гостуването в Рим“, добави той.

„Тази пренастройка не е никак лесна. Днес играхме срещу силен съперник, който е много добре организиран. Всички от футболистите са добре подготвени. Искам моите футболисти след всеки мач да са уморени, защото това означава, че са се вложили“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Не мисля, че сега е време да говоря за жребия за Лигата на конференциите.“

„Сега имаме мачове, които ни предстоят в България. Очаквам от моя отбор да продължим да играем силно, да се представяме по същия начин, да бъдем по-силни от съперника. Първо трябва да се подготвим добре за предстоящия мач“, каза още Анте Шимунджа.

Лудогорец прекърши наперения Локомотив Пд за 20 минути

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!