Мъри: Една грешка срина отбора, треньорът е виновен (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира загубата с 1:2 от Славия и седмия пореден мач без успех за „сините“. Според него грешката при изравнителния гол е сринала тотално отбора. Мъри подчерта, че само той може да бъде винен, никой друг. Наставникът на Левски направи интересно изказване, че може да спре част от футболистите да играят за националните тимове по време на кратката пауза преди старта на Световното първенство.DSPORT.BG

„Не успяхме да спечелим, защото не успяхме да реализираме ситуациите, които имахме. Допуснахме съвсем елементарен гол и напрежението ни дойде в повече. Допуснахме още един гол, но явно изпаднахме в голямо напрежение и не може да отговорим на очакванията на привържениците. За съжаление, това са реалностите. Вината е само на треньора. Няма кой друг да е виновен. Имахме преимуществото, можехме да решим мача, но много елементарни грешки допуснахме. Не отговаряме на очакванията и надеждите на хората“, каза Стоилов.

„Нямахме достатъчно характер да обърнем, изпаднахме в напрежение и дойде вторият гол. Не можем да реализираме положенията. Направихме достатъчно пробиви, имахме достатъчно ситуации и дузпа пропуснахме. Прекалено лесно се огъваме в защита. До изравнителния гол изглеждахме уверени в защита. Една грешка срина отбора изцяло като психология“, добави той.

„Нямахме достатъчно свежест да обърнем нещата в края. Имахме цялото преимущество на света над 70 минути. Изпаднахме в напрежение и физиката ни напусна. Затова загубихме.

„Не може отборът да е готов отборът за следващите мачове, като загубиш на „Герена“ е много неприятно. Ще видим как ще се възстановим. Много хора ще пътуват с националните отбори. Може да се наложи да спрем някого от националния отбор. Неприятно е когато има инциденти с феновете“, каза още Мъри.

Славия пак би Левски, ”сините” изпуснаха дузпа и ”белите” ги обърнаха

Фенове на Левски нахлуха в сектора за гости и биха „бели“ привърженици (СНИМКИ)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!