Заги: Не исках да се затваряме след гола ни, Лудогорец ни вкара след наша грешка

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не остана доволен от представянето на своите футболисти при загубата с 1:2 от Лудогорец в отложен мач от петия кръг на efbet Лига.

„Справедлив е резултатът, щом са вкарали втори гол. Отбор, който вкара повече от противника, винаги заслужава победата. Влязохме в мача с голям респект. През първото полувреме можехме да вкараме гол, Крис Добрев не успя да бие добре. Второто полувреме се разбрахме да играем по-спокойно. Успяхме да върнем гола, но пак се прибрахме. Аз не исках да става така, а Лудогорец успя да ни вкара и да спечели мача“, заяви наставникът на „белите“ след края на мача на стадион „Александър Шаламанов“.DSPORT.BG

Той коментира грешките на възпитаниците си: „Ако играеш срещу отбори като Лудогорец, ЦСКА, Левски, винаги име респект. Голът, който получихме, е само наша гешка. Нямаше реакция след загубата на топката. Това не го правим само срещу силните, но и срещу слабите отбори. Продължаваме напред. Гледаме към мача с Ботев Пловдив, за да се класираме напред за купата“.

„Нямам представа, не съм говорил с медицинския щаб. Не само той, Добрев също търсеше смяна, а ние нямаме много футболисти. Ние обаче не се предаваме“, каза Загорчич за състоянието на Ахмед Ахмедов, който бе заменен минути преди началото на мача.

„Аз не правя разграничаване между Купа и първенство. Футболистите трябва да мислят само за победата. За мен всеки мач е важен“, завърши треньорът на Славия.

Десподов герой в люта битка в ”Овча купел”, Лудогорец приближи лидера ЦСКА

Шимунджа за Левски: Знаем срещу кого се изправяме

Десподов: Искаме да спечелим 3 точки срещу Левски, за да завършим над ЦСКА

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!