Драган Шолак отрече информациите, че е придобил акциите на Левски

Бизнесменът Драган Шолак излиза с официално положение, с което проверява публикациите в някои медии, че вече е спечелил мажоритарен пакет от акции на футболния клуб Левски. DSPORT.BG

„Във връзка с появиха се публикации в българските медии, в които се твърди, че сделката за собствеността на футболен клуб Левски вече е приключила и акциите са прехвърлили на мен и/или моите компании, бих искал да заявя, че тази информация не отговаря на истината.

Използвам случая, за да отправя молба към медиите, за да се добави към официалната информация по темата и да не се доверява на непроверени факти и слухове, тъй като като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка.

Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб Левски бъде заключена, ще се разпространи официалната позиция в медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа сходни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна”, се казва в официалното комюнике на председателя на Надзорния съвет на United Group.

Феновете на Левски вече са събрани над 8 милиона
Юноша на Левски продължава в Славия

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTube  и  TikTok!