ЦСКА анонсира нещо интересно за четвъртък

снимка: Георги Колев, БЛИЦ

ЦСКА за поредна седмица използва профила си във „Фейсбук“, за да представи важна информация относно строежа на новия клубен стадион, който ще бъде изграден на мястото на „Българска армия“.БЛИЦ

„Армейците“ анонсираха, че в четвъртък ще покажат подробно и нагледно как би изглеждало строителството на новия стадион и ще бъдат представени детайли около идейния проект, който е на финалната права.

ЦСКА съобщи, че съоръжението ще бъде комбинация от монолитно строителство и готови сглобяеми елементи, а целта е оптимизация на сроковете за изпълнение и намаляване на строителните дейности на площадката по време на реконструкцията.

🏗Знаете ли, че строежът на стадиона ще представлява комбинация от монолитно строителство и предварително готови сглобяеми елементи с цел оптимизация на сроковете за изпълнение и намаляване на строителните дейности на площадката по време на реконструкцията.

🤔Звучи донякъде сложно, нали? Какво точно значи? А какви ще са сроковете? Какво ще рече намаляване на строителните дейности и защо е важно?

⚠️Всички тези отговори ще ви дадем в четвъртък, когато ще ви покажем подробно и нагледно как би изглеждало строителството на новия стадион, а също ще ви дадем и още важни детайли около идейния проект, който е на финалната права.

1,5 хил.
36
52