Илич обясни за аварията, говори за селекцията

Снимки: Startphoto.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори преди заминаването за лагера в Турция. Сърбинът обясни за аварията с автобуса, която съпътства “армейците” на път към Пловдив. От там ЦСКА излетя за Турция заедно с Берое и Хебър. БЛИЦ

Илич каза, че очаква още попълнения. До момента тази зима ЦСКА се подсили само с норвежеца Тобиас Хайнц.

Winbet – най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

“Имахме малки проблеми с пътуването, но бяха решени. Дойдохме сравнително навреме и не закъсняхме много. Доволен съм от свършената работа до момента в подготовката. Нямаме контузени играчи, което бе и основната ни цел. Десет дни работихме на Панчерево и имахме отлично време, въпреки че е зима. Бисмарк тренира нормално вече. Дауда Бамба и Асен Дончев имаха операции, така че им трябва още малко време, за да са на линия”, каза Илич.

“Ако има възможност да се доведе играч, които да повдигне качеството, аз съм “за” това да дойде. Взехме Хайнц, така че съм доволен от състава към момента”, обясни треньорът на ЦСКА.

“Най-много искам да няма контузени играчи. Договорили сме шест отбора за контроли, не искам да намесвам политиката с футбола”, каза Илич, отговаряйки на въпрос, свързан с дискусиите дали българските отбори трябва да мерят сили с руски съперници.

“Много е далеч финалът на шампионата. Супер е, че завършихме на първо място, но пролетта ще е много трудно, ще мислим мач за мач”, добави Саша Илич.