Реакция след бомбата на БЛИЦ за трусовете в ЦСКА

Снимки: LAP.BG

Представителят на германската фирма “Спортфайв” за България Ива Георгиева коментира разкритието на БЛИЦ, че се готви раздяла между международния оператор и ЦСКА.

“В момента се водят разговори и все още нямам информация, за да ви отговоря категорично. ЦСКА са тези, които трябва да отговорят на този въпрос. Двете страни имаме доста сериозна отговорност към този проект и е нормално нашите отношения да преминават през постоянен диалог по всички възможни въпроси, свързани с общата ни работа. Разбирате, че това е, което мога да кажа към момента. Ако има нещо официално, най-нормалното нещо е то да бъде обявено първо от ЦСКА”, каза пред “Тема спорт” Георгиева, която присъства на пресконференцията в средата на юни, на която бе обявено партньорството между двете страни относно реконструкцията и бъдещото менажиране на стадион „Българска армия“.БЛИЦ

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

Очаква се обаче още тази седмица от ЦСКА да съобщят за промяна на някои от вече обявените договорености относно съоръжението. “Червените” са сигурни, че и сами могат да управляват новия си дом и не се нуждаят от фирма, която да прави това вместо тях. Освен това двете страни имат големи разминавания относно типа проектиране и строеж, който се предлага. Той се отличава значително от предварителните планове.

Бомба в БЛИЦ: Сензационна раздяла в ЦСКА, обявяват я до дни

Разчетите сочеха, че изграждането на новото съоръжение в Борисовата градина ще струва между 80 и 90 милиона лева. Беше предвидено, че сумата може да набъбне заради инфлационните процеси в световен план. В крайна сметка обаче парите ще са значително по-малко. ЦСКА вече е осигурил финансирането на новото съоражение, а предстои да стане ясно и дали ще има промяна на името на стадиона. От „Армията“ продължават да се надяват, че стартът на строежа ще започне през първата половина на тази година.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига – сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България – сезон 2022/2023