Бомба в БЛИЦ: Кандидатите за Левски звъннали на Сираков посред нощите и му казали, че…

Снимка: Startphoto.bg

Собственикът на Левски Наско Сираков е бил привикан на спешен разговор с кандидат-купувачите на клуба от „Юнайтед груп“, научи  БЛИЦ. Той е бил потърсен през нощта и на другия ден е имал продължителна среща. Това се е случило в началото на седмицата. Какво обаче са си казали двете страни, остава пълна загадка.

Доскоро се твърдеше, че буквално до дни сделката ще бъде обявена за факт и Левски официално ще има нови собственици.

3×500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

От вчера обаче се заговори друго – до парламентарните избори в България на 2 април „Юнайтед груп“ няма да предприеме  крайни и окончателни решения относно закупуването на клуба от „Герена“.

Както е известно, Левски е затънал в многомилионни дългове, въпреки че си позволява лукса да провежда дълги лагери на тузарски места.

Наскоро се появи информация, че „сините“ ще постигнат споразумение с НАП, за да си гарантират новия лиценз. Именно към въпросната държавна агенция Левски има най-много задължения.

„Нещата вървят към добър край. Затова и Сираков е спокоен, затова и отхвърля многомилионни оферти към играчи. Но какво се е случило на последната му среща, знае само той. Наско по принцип умее да контролира емоциите си и след като се видя с кандидат-купувачите, не само, че не каза нищо, но и не се издаде с поведението си какво е станало“, коментират източници на БЛИЦ.