Илиан Илиев: Изключително доволни сме, когато победим на такъв терен (ВИДЕО)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след победата с 1:0 над Левски, че е изключително доволен и благодарен от себераздаването на футболистите. DSPORT.BG

“Когато победим, и то на такъв терен, с такива условия, сме изключително доволни. Отборът на Левски израства постоянно. Единствено мога да съм благодарен за себераздаването. Като играеш срещу добър отбор трябва целият отбор максимално да участва в дефанзивен план и да намираме пространствата”, започна Илиев.

“Това, което бяхме планували, успяхме да го направим. Теренът през второто полувреме позволяваше да се играе. Имахме инициативата в последни 20-25 минути.”

“Получи се една дупка след напускането на Евгений Сердюк с идването на Атанас Илиев и Исмаил Иса се подобрихме. Надяваме се да все по-добре в тази фаза. Днес не само Наско направи дебют, а и Александър Василев. Не можем от един мач да съдим дали ще сме по-добре. В този мач ни хареса отборният дух.”

“Със сигурност ще влезем по освободени в мача с Берое, но пък този резултат ни задължава да играем по-добре. Мачът ще е съвсем различен от този днес. Надявам се с Наско и конкуренцията, която се вдигна в завършващата фаза да сме по-добри срещу един отбор, в който има доста промени, но Николай Киров е добър специалист и очакваме труден мач”, завърши Илиев.

Стоилов: Всички могат да са доволни, че ще играем на пързалката, нека продължават да се гаврят с Левски (ВИДЕО)

Приливът на ‘‘Морето‘‘ застигна Левски дори в Търново

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS