Тодор Янчев: Имаме нужната класа, нужните играчи и конкуренция (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев дебютира с победа начело на „червените“. Столичани победиха с 2:0 Хебър на Националния стадион „Васил Левски“. Наставникът беше доволен от показано и заяви, че в тима му има нужната класа, нужните играчи и конкуренция по постовете, така че да се гони цел Европа.DSPORT.BG

„Мисля, че бяхме по-добрият отбор на терена и го показахме. С оглед ситуациите, които създадохме, резултатът можеше да е по-различен. Важна е победата. 2:0, добър резултат, хубавото е, че създадохме много положения“, заяви Янчев.

„Винаги е хубаво, когато се вкарват голове. Това са първи мачове. Винаги първият мач е с голямо напрежение. Отборите са се готвили много време. Победата е най-важна, имахме ги ситуациите“, добави той.

„Сработката я има. От тук нататък имаме нужната класа, нужните играчи, имаме конкуренцията на постовете, което ме радва. Ще показваме все по-добри лица“.

„Ивайло Чочев е един невероятен футболист, който знае кога да използва празните пространства. Така се получи за първия гол, има нюх къде да налее, в коя зона. Той е завършен футболист, който показва класата си“.

„Днес направихме една крачка, имаме още доста да изравним. От днес се готвим вече за следващия ни съперник, това е футболът“, каза още треньорът на ЦСКА 1948.

Гол №15 на Чочев и дузпа в края донесоха успеха на ЦСКА 1948 над Хебър

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS