Херо: Времето за подготовка не стигна, играчите не се познаваха (ВИДЕО)

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо сподели мнението си след загубата с 1:2 от Лудогорец в мач от 19-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

Спартак измъчи Лудогорец, но остана с празни ръце

„Най-лошото е резултатът. Създадохме три-четири чисти положения до 15-ата минута. Лудогорец има бързи и скоростни футболисти, които с класата си ни наказаха. Падна ни самочвствието. Имаше позитивизъм след нашия гол. Имахме шанс да изравним. Нямаше да е нереалистично ако бяхме завършили 2:2“, започна Димитров.

„Не трябва да допускаме такива наивни грешки в позициионирането. Трявба ни по-голямо самочувствие пред гола. Мачът можеше да се развие по друг начин. Трудно ми е да кажа дали можем да намерим играчи, които искам за условията, които можем да предложим. Основното е да работим“, продължи Херо.

Волята на програмата беше да играем първо с Лудогорец. Времето за подготвоката не стигна. Събрахме пълен състав за последната седмица. Играчите не се познаваха един вид. Предстои дерби с Хебър, които са ни реален претендент за оставане. Трябва да стиковаме нещата за дни и часове“, завърши Димитър Димитров.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS