Петров: Ако бяхме отбелязали дузпата, мачът щеше да тръгне в друго русо

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров говори след поражението от Арда Кърджали с 0:1 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Наставникът заяви, че пропуснатата дузпа от страна на Септември е повлияла на футболистите и за това мачът е тръгнал в друго русо.DSPORT.BG

По-добра успеваемост от бялата точка донесе три точки на Арда срещу Септември

„Генерални изводи мога да направя, след като изгледам мача отново. Имаме си грешки, които продължаваме да допускаме, те са еднотипни. Ако бяхме отбелязали дузпата, мачът щеше да тръгне в друго русо“, започна наставникът на Септември.

„Това, за което съжалявам е, че в началото на второто полувреме започнахме много добре, а след това вместо да засилим натиска, ние допуснахме няколко индивидуални грешки, които ни разклатиха психиката. Няма да спирам да залагам на младите момчета, днес дебютираха две момчета родени през 2005 и 2007 година“, заяви Петров.

„Искам да виждам добри игри и да спрем да допускаме еднотипни индивидуални грешки. Най-важното е да съхраним Септември в efbet Лига“, завърши старши треньорът на Септември.

Тунчев: Другата седмица може да има добри новини за отбора на Кърджали

Михайлов: Грешката не е моя, че не можем да се класираме на голям форум

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS