Тунчев: Другата седмица може да има добри новини за отбора на Кърджали

Старшият треньор на Арда Александър Тунчев е доволен от победата си в тима си над Септември с 1:0 при подновяването на шампионата. DSPORT.BG

По-добра успеваемост от бялата точка носи три точки на Арда срещу Септември

“Доволен съм от победата, която успяхме да постигнем. Играта не се получи това, което искахме, имаше доста припряност. Може би теренът не позволяваше кой знае какво, но това е и за Септември. Говорихме си преди неговия мач, че, който успее да вкара първия гол, може би, той ще бъде победителят“, разкри Тунчев.

“През второто полувреме има една,две ситуации, които можехме да развием по друг начин и да затворим мача. Радващо е, че пред нашата врата допускаме минимални грешки.”

“Абубакар Тунгара не беше в групата днес заради административни пречки. Иван Коконов се разболя, един двама контузени имаме, Лъчо Котев трансферирахме. Днес трябваше да се справяме без шест-седем човека. Успяхме да привлечем тези, които си бяхме набелязали. Поне на това Не се знае, другата седмица може да има добри новини за отбора на Кърджали”, намекна специалистът.

“Определено няма място за сантименти във футбола. Този отбор ми е на сърцето, но в момента съм ми противник, така че ще опитам по най-добрия начин да подготвя моя отбор”, каза Тунчев за поредния мач на Арда срещу Локомотив Пловдив.

“Моята цел към момента е отборът да покаже добра игра и да стабилизира този представен. През първия дял имахме добри мачове, в които обаче не успяхме да победим”, завърши треньорът на Арда.

Михайлов: Грешката не е моя, че не можем да се класираме на голям форум

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTube  и  TikTok!

 Мобилният App на Dsport вече е тук – изтеглете за  Android  и  iOS