Моралес: Едно дете да се роди трябват девет месеца, а след това се учи да пълзи

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след нулевото равенство при визитата на водения от него тим на Локомотив в Пловдив. Двубоят бе част от 19-ия кръг на efbet Лига.DSPORT,BG

Шоу по трибуните, но не и на терена на Локомотив Пд – Ботев Вр

„Видях много позитивна игра на терена. Момчетата показаха много добър характер в двубоя. В Пловдив винаги е трудно да се играе. Мисля, че през целия мач се справяхме по добър начин. Точката си точка, продължаваме напред. Двата отбора показаха страхотен характер и можехме да вземем трите точки“, започна наставникът на Ботев Враца.

„Ако има някой футболист, който не се противопоставя на отборите от челото, няма място в отбора. Трябва да показваме амбиция във всеки двубой. Много е важно всеки да се доказва и да знае, че този отбор заслужава да бъде в efbet Лига. Аз съм оптимист и на най-лошото мога да намеря позитивното. Най-вече, че тези футболисти знаят какво означава Ботев Враца и какво е да се играе пред такава публика, и да се доказват всеки път.“, каза още той.

„Лукас Брамбила тренира с нас от една седмица, а днес влезе в игра. Има и други, които не са картотекирани, но всички ще влязат с ритъм. Всичко се прави с търпение. Едно дете да се роди трябват девет месеца, а след това се учи да пълзи. Точката си е точка, а за нас е важно да печелим дори да е само една. Ние, ако не се концентрираме и ако не работим цялата седмица за следващия двубой, няма как да има резултат. Отборът заслужава да печели точки и заслужава да се бори за мястото си в елита. Срещу отбора на ЦСКА 1948 винаги е трудно да се играе“, завърши Даниел Моралес.

Томаш: Искам да похваля момчетата, дадоха всичко, което можаха на този терен

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS