Загорчич: Теренът не беше в перфектно състояние (ВИДЕО)

Старши треньорът на Славия Златомир Згаорчич сподели мнението си след победата на своя отбор с 2:0 над Пирин в мач от 19-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

Вихрени 6 минути донесоха победа на Славия над Пирин в „Овча купел“

„Заслужена победа с оглед показаното през първото полувреме. Успяхме да реализираме ситуациите си. След това започнахме да действаме сякаш е готов мачът. Успехмя да запазим резултата и вече мислим за следващия мач. Много твърд мач, теренът не беше в перфектно състояние. Важно е за един голям отбор да отбелязва ситуациите си и да не допуска отпускане, когато има два гола преднина, а да играе по един и същи начин през целия мач“, започна Загорчич.

„Винаги в първия мач за първенство има колебание. В началото на мача показахме характер и желание да спечелим на всяка цена. Не ми хареса отпускането. Искам срещу Лудогорец да играем 90 минути на високи обороти. Можем да се надяваме да спечелим точки срещу тях. Имат достатъчно футболисти, които са на високо ниво, включително резервите. Трябва да си повярваме и да изиграем добър мач. Няма да търсим други футболисти“, завърши Заги.

Венци Стефанов: Ние Купата си я взимаме, когато си искаме (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS