Светльо Петров: Ако започна да изброявам какво не стигна, ще започне следващият мач

Старши треньорът на Локомотив София Светослав Петров ба много разочарован, след като тимът му не успя да победи Локомотив София, макар от 35-ата минута да игра с 2 души повече. Срещата от 20-ия кръг завърши при резултат 1:1.

„Ако започна да изброявам какво не стигна, сигурно ще започне следващият мач. Разочарован съм най-вече от второто полувреме. Когато играем с двама човека повече, ако имаме сърце, трябва да отбележим гол. Момчетата от Локомотив се бориха до края и дадоха всичко от себе си. Ние не показахме достатъчно класа и желание. Афектиран съм, защото аз съм виновен за всичко и съм разочарован“, заяви той минути след края на двубоя в квартал „Надежда“.DSPORT.BG

Той поясни какво е липсвало на отбора му, за да стигне до успеха: „Много неща – опит, младост, класа. Казах им, че ако има центриране, то трябва да е по земя, преди футболистите на Локомотив да заемат позиции. Имаше ситуации, които можехме да развием добре, но няколко от играчите проявиха егоизъм. Няма на кого да се сърдим, сами сме си виновни. Едва ли ще имаме друг такъв случай до края на първенството“.

„Със сигурност ще има промени и съм сигурен, че ще видя това, което искам“, каза той относоно предстоящия мач с ЦСКА.

„За успехите и постиженията на Петър Жеков е излишно да говорим. Мъката и болката за близките му е голяма. Изказвам съболезонованията си към тях, но това е животът“, завърши треньорът на Септември.

Септември не можа да пребори 9 от Локо София в ”Надежда”

Генчев: Не знам колко е прав съдията, но това не може да ни служи като оправдание

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS