Даниел Моралес: Отборът беше много надъхан да зарадва тази велика публика

 

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира победата с 1:0 срещу ЦСКА 1948. Той заяви, че отборът му е бил пределно надъхан да зарадва „великата публика“.DSPORT,BG

„Мисля, че характер. От вчера Локо София ни вдъхнови, че когато има колектив и характер, може да стигне до точка или три точки. Отборът беше много надъхан да направи един добър мач за тази велика публика. Тези момчета заслужават аплодисменти. Успяхме да победим един отбор, който е на трето място, с голямо качество на национални състезатели. Това идва от вътре, от дисциплина, от характер, от удоволствие да се забавлява на терена“, заяви наставникът на врачани.

„Когато идвам на стадиона, охраната ме пита дали съм сънувал нещо днес. Не, аз не сънувам и по време на мача нищо не ми минава през главата освен този отбор да търси това, което искаме. Още една битка – три точки. Не ми е минавало през главата, че можем да играем срещу ЦСКА 1948 с човек по-малко едно полувреме и още пет минути. Изобщо не е лесно. Имахме шанс да вкараме втори гол, но и те имаха шанс. Някъде ще стъпим накриво и ще ни е трудно“, продължи той.

„Трите точки днес ги планувахме. Има разлика между сънуване и плануване. Ние си направихме една сметка 12 мача, които имаме да изиграем преди края на първенството преди групите. Искаме да изкараме максимално. Ако можем да се качим в горната група, ще се зарадвам. Страхотно нещо. Трябва много работа. Трябва да пътуваме и да показваме на терена, че имаме потенциал“.

Нито ние, нито Спартак трябва да си правим сметки. Отиваме във Варна да се опитаме да се надиграваме. Мисля си, че можем да направим там добър мач. Дано показваме дух и характер, за да вземем 1 или 3 точки. Това искам от всеки един състезател“, каза още треньорът.

10 от Ботев Враца сътвориха истински подвиг срещу ялов ЦСКА 1948

Тодор Янчев: Концентрацията ни в целия мач не беше на нужното ниво

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS