Александър Тунчев: По нищо не личеше, че можем да загубим (ВИДЕО)

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев сподели след загубата от ЦСКА 1948, че по нищо не е личало, че тимът му може да загуби, но в такива двубои концентрацията и статичните положения са решаващи. DSPORT.BG

ЦСКА 1948 излезе победител в битката с Арда и вятъра 

“Нямахме късмет при попадението, което отбелязахме. Допуснахме едно статично положение – отборът на ЦСКА 1948 да ни отбележи гол и това реши мача”, започна Тунчев.

“Не мога да бъде недоволен от начина, по който стоеше отборът. Помагахме си, опитвахме се, при този вятър беше трудно движенето на топката. По нищо не личеше, че можем да загубим. В тези мачове концентрацията и статичните положения решават двубоите.”

“Срещу такъв добър отбор стояхме добре, на моменти контролирахме мача. Единственото нещо, за което мога да имам забележки, са статичните положения”, каза още треньорът на Арда.

“Постарахме се доста през седмицата да убедим футболистите, че по-трудното е да задържим нивото. Не мога да кажа, че сме влезли неконцентрирани или сме изпитвали прекелано голям респект към противника.”

“Със сигурност ще бъде доста труден мач срещу Спартак Варна. Подсилиха се с доса добри футболисти, а в лицето на Димитър Димитров имат доста добър треньор”, завърши Тунчев относно следващия мач на Арда срещу Спартак Варна, който се бори за оцеляване.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS