Херо: Много е тежко, когато трябва на всяка цена да спечелиш (ВИДЕО)

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров сподели след победата с 2:1 над Ботев Враца, че е много тежко, когато трябва да спечелиш на всяка цена и напрежението влияе на футболистите му. DSPORT.BG

“Мачът премина при поделено надмощие. Ние диктувахме първите 20-25 минути после загубихме инициативата. Тежък, труден мач, действително е много тежко, когато трябва на всяка цена да спечелиш. Явно това тежи на моите футболисти”, започна Херо.

“В Пазарджик имахме надмощие, но там липсваше доизграждането на нашата атака. Докато днес имхе шанса да вкараме рано гол, а след това и втори. Гледайки гола, който допуснахме, видях ужасна грешка при позиционирането на нашите хора, но напрежението влияе в такива ситуации.”

“Нямам причини да казвам, че нашите футолисти не са показали характер и мотивация. Лошото е, че до известна степен имаме лимит на качества и възможности, което влияе когато трябва да се затвори мача. Тази победа ни беше изключително важна. Надявам се, че ще ни даде самочувствие за следващи такива”, завърши Димитров.

Дебютни попадения донесоха жизненоважен успех на Спартак Вн 

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS