Александър Томаш: Трябва да бъдем много хладнокръвни и да не залитаме

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви след победата над Локомотив София, че в отбора трябва да бъдат хладнокръвни и да не залитат от едната крайност в другата.DSPORT.BG

„Какво нещо е футболът? От едната крайност в другата. Трябва да бъдем много хладнокръвни и да не залитаме. Много съм доволен, че момчетата играха, въпреки огромното бреме върху тях и реагираха. Тази победа е заради футболистите и феновете“, коментира Томаш.

„Сърцето за мен е много важно нещо. Те играха със сърце днес. Доволен съм от момчетата. Проведохме мача по начин, по който искахме. Аз съм доволен, че футболистите взеха мача с желание, себераздаване, амбиция, но и с футбол“, добави той.

„Играхме без централен нападател и заради това спечелихме. Аз трябва да си върша работата, каквото и да се случва. Футболистите също“, продължи наставникът на Локомотив Пловдив.

„Много е важно да не отидем в другата крайност, защото в България сме царе.“

„Щом съм тук и работя… Какво означава комфорт, всеки един треньор е зависим от резултатите. Да си кажем истината.“

„Играем срещу първия в класирането. Ще подходим по различен начин. Откакто аз съм тук, съм казал, че ние във всеки един мач излизаме за победа“, каза още Томаш.

Новото острие на Локо Пд му донесе победата в ‘’железничарското’’ дерби

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS