Балтазар: Правим всичко за Ботев Пд и сме уверени в бъдещето му

 

Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар говори след успеха над Берое с 1:0 в „Битката за Тракия“ в 21-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Видях две тотално различни полувремена. През първата част доминирахме тотално, владеехме топката, имахме страхотни възможности. Докато през второто полувреме казах на футболистите в съблекалнята, че трябва да внимават с измамното чувство на сигурност от аванса, но за жалост, не успяхме да го направим. Очаквахме реакция от Берое през второто полувреме, каквото и имаше, въпреки че те не създадоха чисти положения“, заяви Бруно Балтазар.

„Обичаме да чувстваме сигурност в играта и да владеем топката. Трите точки са най-важното от този двубой. Имаме още много работа до края на сезона. Загубихме две точки на старта срещу Локомотив София, след това загубихме от ЦСКА. Усещането е, че се борим, но не спечелваме нещо. Най-важното днес е, че спечелихме трите точки и запазихме мрежата си суха“, каза още той.

„Знам моите възможности и тези на моя щаб. Виждам как състезатели се влагат във всеки мач. Всичко, което правим е за Ботев Пловдив и сме уверени в бъдещето му. Всеки работи за това ситуацията да бъде подобрена и днешният мач е още една стъпка да се преместим напред в класирането, защото седмото място е много е важно, а защо и да не мислим за топ 6“, завърши наставникът на Ботев Пловдив.

Ботев Пловдив триумфира в ‘’Битката за Тракия’’, стар познайник наказа Берое

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS