Саша Илич с оправдание за гола и липсата на феърплей: Отсъжданията на съдията накараха нашите играчи да реагират така (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира минималната победа на своя отбор срещу Септември с гол на Дюкенс Назон, който породи изключително сериозни дискусии около липсата на феърплей.DSPORT.BG

„Харесва ми това, че победихме, но не ми харесва начина, по който стигнахме до победата. Досега не съм коментирал темата, но съдийството не беше такова, каквото трябваше да бъде. Мачът се превърна в нервен двубой и за двата отбора“, започна Илич.

„Стигна се до ситуацията за нашия гол. Ако трябва да търся оправдание у моите футболисти е това, че преди това имаше няколко очевидни нарушения и картони за съперника, които не бяха отсъдени. С тези отсъждания на съдията накара нашите футболисти да търсят отпор на всичко това и затова се стигна до гола“, заяви Илич.

“Никога не ми се е случвало в кариерата и съм играл футбол дълго време. Със сигурност не ми е приятно да говоря за ситуация като тази. Единствения начин, за да разбера моите футболисти, са решенията на съдията. Имаше две ситуации за жълт картон, които не бяха отсъдени като нарушения. Не ми хареса начина, по който стигнахме до победата. Ако не влизаме концентрирани, ще имаме проблеми”, добави треньорът.

„Днес имахме футболисти, които не играха на нивото. Играхме срещу един млад отбор. Отбор, който има желание да показва добра игра. Ние не влязохме добре в мача и когато има комбинацията от тези два фактора, не се получи. Всяка седмица казвам, че всеки мач е важен за нас. Ако не сме пределно мобилизирани сами си създаваме проблеми“, заяви още треньорът на ЦСКА.

„Наистина не получихме гол, Септември нямаха положения за гол. Ние имахме още положения, в които да вкараме. Не ми хареса начина, по който стигнахме до победата“, заяви още специалистът.

Голът на ЦСКА и как реагираха на подобна ситуация Рейнджърс и Лийдс (ВИДЕО)

ЦСКА спечели нови 3 точки с гол, който отвори темата феърплей

Петров: Не приемам начина, по който ни вкараха, не беше честно

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS