Пламен Николов: Дузпата стъписа футболистите

Заместващият наказания Христо Янев начело на Пирин Благоевград Пламен Николов похвали футболистите си, въпреки загубата с 0:1 от 21-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Отборът хвърли много сили, играем срещу стойностен отбор с добър треньор. Класирането също се отразява. Втори или трети мач влизаме с дузпа от съблекалнята. Това със сигурност стъписа футболистите. От името на треньорския щаб сме доволни от влагането на футболистите и всеки даде максимума от възможностите си“, заяви заместникът на Янев на треньорския пост минути след края на мача в Благоевград.

„Момчетата се постараха. Въпреки че Христо Янев не бе на тъча, ние сме тренирали. Щом сме загубили, значи има нещо, което е можело да стане по-добре. През второто полувреме стояхме по-добре, но за жалост не вкарахме ситуациите“

Николов потвърди, че играчите са защитили очакванията към тях след последния мач на тима, в който Пирин завърши 1:1 с Левски: „Абсолютно отговориха. Поздравявам футболистите. Въпреки трудностите в клуба, отборът успява да се концентрира. Аз край тъча мога да ги мисля тези неща, докато те на терена не могат и ги поздравявам, че успяват да се абстрахират от това“.

„Краси Станоев ни напусна тази седмица. Не искам да го съдя или хваля, но със сигурност ще стане неприятно, ако стане още някоя изненада. Мисля, че това е съставът ни до края на сезона“, изрази надежда Николов, че няма да има повече напуснали състезатели.

„Знаете колко е невралогична централната двойка защитници. Хубчев няма да можем скоро да го ползваме, Дюлгеров също има проблем. Футболистите на техните позиции успяха да се представят доста добре и съм доволен от представянето им“, завърши Николов.

3941 дни по-късно Атанас Илиев отново донесе победа на Черно море

Илиан Илиев: Имахме агресията, която срещу Берое липсваше

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS