Анте Шимунджа: Не съм доволен от резултата, но и Левски заслужаваше точка (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви след равенството 0:0 при гостуването на Левски, че не е доволен от резултата, но и „сините“ са заслужили точката .DSPORT.BG

„Не съм доволен от резултата, защото имам усещането, че бяхме близо до Левски до спечелването на трите точки. Трябва да знаем, че за мач на техния стадион, срещу класен отбор като Левски винаги е трудно. Стана добър мач, най-вече като динамика. Отношението към мача беше добро. Имате някои неща, които желаете да подобрите най-вече в завършващата фаза. И Левски струва точка“, коментира Шимунджа.

„Това е дерби. Два големи отбора се срещат и трябва да се използват от всяка една възможност. Мисля, че успяхме да се справим с всяка една ситуация по възможно най-добър начин. В атака има 3-4 ситуации, от които трябва да се възползвате по-добре“, добави той.

„Двубоят срещу Андерлехт беше много емоционален. Във физическо отношение ние се разходваме много.“

„Нашата основна цел е да спечелим титлата в България. Отпадането от Андерлехт не променя нищо. Ще работим много усилено, за да станем шампиони“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Има още страшно много точки за печене и за губене. Продължаваме да работим много здравословно и целта ни е да спечелим титлата. Имаме някои проблеми с контузии, които не очакваме. Това е футболът“, каза още Шимунджа.

Левски не успява да спре лошата серия, но не пада от Лудогорец и намигна на ЦСКА

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTube  и  TikTok!

 Мобилният App на Dsport вече е тук – изтеглете за  Android  и  iOS