Ново доказателство за разцеплението в Левски, фенове с остра критика към Сираков

снимка: Костадин Андонов, Startphoto.bg

Националният клуб на привържениците на Левски направи остра критика към собственика на клуба. Това беше направено като коментар към публикация във „Фейсбук“, в която от фенклуба показаха транспарните в подкрепа на треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор Ивайло Ивков.БЛИЦ

Банерите бяха опънати в сектор „Б“ на „Герена“ по време на домакинския мач с Лудогорец (0:0) във вторник. В тях обаче името на Наско Сираков не се споменава и е доказателство, че организираните фенове не са страната на собственика.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Както е известно, преди седмица стана ясно, че има напрежение в ръководството на клуба между Иво Ивков и Сираков. Изпълнителният директор сам призна това в пресконференция, дадена на стадион „Георги Аспарухов“. Информации, че между двамата трудно работят заедно имаше и преди това, но официално никой не говореше по темата.

„Наско не присъства в надписа, защото е зает да търси 100-150 милиона от измамници докато спира жизненоважни трансфери в очакване на бащица. Има си и други грижи… да осигурява пълна прозрачност, както и да помете (водейки 20 000 от вас) цялото БФС. Поради тези визионерски ангажименти на Наско, подкрепяме хората с по-простите цели, които очевидно са сами в битката си. На първо място истината и на второ – решенията да се взимат там, където трябва, а именно на „Герена“, написаха от НКП.

снимка: Костадин Андонов, Startphoto.bg