Янчев: Когато подходим сериозно, нещата се получават (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев нямаше как да не бъде щастлив след разгромната победа на неговия тим с 6:0 като гост срещу Локомотив София в първия двубой от 22-ия кръг на родния футболен елит.DSPORT.BG

„Да, наистина сцените, които стават, не са добри. Радвам се, че нашият отбор спечели, и то по такъв начин“, каза Янчев минути след края на мача в квартал „Надежда“.

„Мисля, че доста от нещата се получиха, най-вече, което тренирахме, и това ме прави щастлив“, доволен бе младият треньор.

Той окуражи своя съперник на другата треньорска скамейка: „Да, наистина Станислав Генчев е свършил много добра работа. Това е един от най-силните домакини загубиха точки на този стадион и това ме прави щастлив, че днес успяхме да победим“.

„Радвам се, че когато подходим сериозно и сме концентрирани от първата минута, нещата се получават“, констатира Тодор Янчев.

Той открои и вариативността при голмайсторите в тима му: „Радвам се, че голмайсторите са разнообразни и това означава, че не сме зависими от никои“.

„Да, така е. Нека се насладим на днешната вечер. Има цяла седмица до следващия мач и нека изживеем този хубав момент“, завърши Янчев.

ЦСКА 1948 постигна рекордна победа в елита, унижавайки Локо Сф навръх Трети март

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS