Николай Киров: Трябва да се борим за всяка една точка (ВИДЕО)

Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели след загубата с 1:2 от Септември, че вече тимът ще се бори за всяка точка, след като тимът е изгубил преднината си пред тимовете, които бяха зад него.DSPORT.BG

“Гостите съумяха да си отбележат ситуациите. При втория гол вместо ние да завършим атака при бърз преход успяха да ни отбележат гол. Като цяло започването на втората част бе много лековато. За 10 минути някъде се създадоха няколко ситуации. Имахме си нашите ситуации и трябваше да си ги завършим от първия път”, започна Киров.

Септември обърна Берое за първи успех от октомври 

“Точно когато затворихме фланговете допуснахме попадение, което значи, че не сме се ориентирали по най-добрия начин. Няма как всяка една загуба да не вкара напрежение. Загубихме преднината си пред отборите, които бяха зад нас, сега трябва да се борим за всяка една точка”, добави треньорът на Берое.

“Надявам се в Пловдив да свърши тази серия. Всеки един противник е тежък”, каза Киров относно следващия мач на Берое, който е срещу Локомотив Пловдив.

“Още двама човека има, които трябва да се присъединят към групата, които имат проблеми с документите. Въпросът беше да не допускаме поредица без победа”, завърши Киров.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS