Светльо Петров: Надявам се тази победа да бъде повратната точка (ВИДЕО)

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров нямаше как да не бъде доволен след успеха с 2:1 като гост на Берое в мач от 22-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Щом сме победили, значи победата е заслужена. Благодаря на всички футболисти. Искам да отлича целия отбор, защото и в мачовете с Арда, и с ЦСКА, и с Локо София не играхме лошо, но не взехме пълния комплект точки. Искам да отлича Митко Костадинов за отношението му през последните седмици. Въпреки че не започна, той запази концентрация и нещата му се получиха“, каза треньорът на Септември минути след края на мача в Стара Загора.

„Когато отборът побеждава, настроението е приповдигнато и се работи по-добре. Във футбола за добро или за лошо има нов мач всяка седмица и ако не запазим концентрация, всичко може да се срине“, предупреди Петров.

Той отхвърли възможността да има караници между неговите футболисти: „Не, няма проблем. Зарядът и адреналинът за мача бяха големи. Няма проблем между футболистите. Искам да благодаря на домакините за организацията на мача. Това е един от най-добрите терени в България, да не кажа най-добрият по това време на годината. Радвам се, че победихме и се надяваме да продължим да израстваме“.

„Надявам се тази победа да бъде повратната точка и да започнем да вървим нагоре“, завърши Петров.

Септември обърна Берое за първи успех от октомври 

Николай Киров: Трябва да се борим за всяка една точка (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS