И Гриша Ганчев с реакция след равенството срещу Локо Пд

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев използва профила си в Instagram, за да отбележи няколко акцента в съдийството след равенството 1:1 срещу Локомотив Пловдив на стадион „Българска армия“ от 22-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

Без да коментира Ганчев първо публикува видео от ситуацията в 52-ата минута в наказателното поле на Локомотив Пловдив, където „червените“ имаха претенции за дузпа. Брадли де Нойер бе изведен сам срещу Динко Хоркаш и нанесе удар, който бе спасен от хърватина, като останаха съмненияза задържане на нидерландеца от страна на Матеус да Силва. Драгомир Драганов прецени сам да прегледа ситуацията, но прецени, че двамата се държат взаимно и 11-метров наказателен удар не последва.

Гриша Ганчев публикува и снимка от стопкадъра при изравнителното попадение на Локомотив Пловдив, при което бе преценено, че няма засада на Ерик Сорга.

В 41-ата минута Сорга прати топката във вратата на Густаво Бусато след добро подаване на Димитър Илиев, първоначално попадението не бе признато заради засада, но след триминутно преразглеждане с ВАР бе преценено, че такава няма и Локомотив изравни в края на първата част.

Локо Пловдив наби спирачките на ЦСКА, Матей пропусна дузпа в края

Димитър Илиев: Когато направиш нещо такова като Матей в предишния кръг, Господ ти го връща

Томаш след хикса на „Армията“: Можем повече

Назон и още футболисти на ЦСКА не тренирали пълноценно заради висока температура

Крушарски: Казаха ми за дузпи и съдийски решения, точката е равна на победа

Филип Филипов: VAR видя дузпата, стадионът целия е видял дузпата и само главният съдия не видя дузпата

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS