Загорчич: Славия трябва да направи промяна, ще говорим с ръководството (ВИДЕО)

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира третата поредна загуба на „белите“ в efbet Лига. Столичният тим допусна поражение с 0:1 от Ботев във Враца. Наставникът на Славия сподели, че още утре ще се проведат разговори с ръководството, защото е „нужна промяна“.DSPORT.BG

„И трите мача си получихме головете последните минути. Нямахме време да се върнем. Изпуснахме достатъчно ситуации. Трябва да сме много по-концентрирани. Причината не мога да я кажа сега в момента. Изпадна концентрацията в определени моменти. В момента трябва Славия да направи промяна. Ще говорим с шефовете още утре. Ще видим какво ще направим“, каза Загорчич.

„Контролирахме мачовете като игра и всичко останало. Направихме голови ситуации и срещу Хебър, и срещу Ботев Враца. Просто липса на концентрация в определени моменти. Трябва по-голямо желание на терена. Не мога да обвинявам футболистите за нищо. Опитваха се да направят всичко възможно, но не успяхме“, добави той.

„Ще си говорим отворено с ръководството за всичко, което се случва при нас. Отворен разговор да видим нататък къде ще отиваме и какви са ни амбициите“, каза още треньорът на Славия.

Екшън във Враца – три червени картона и решаващ гол в 90-ата минута

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS