Димитър Димитров: Загубихме мача, когато получихме червения картон

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров заяви след поражението с 0:2 от Арда, че отборът е загубил двубоя, когато Александър Цветков бе изгонен с червен картон.DSPORT.BG

„Загубихме мача, когато получихме червения картон. При численото неравенство и проблемите отстъпвахме игрово. Беше въпрос на време. Успехът на Арда е заслужен“, коментира Димитров.

„Ако бяхме останали с 11 човека, шансовете оставаха за нас. Червеният картон промени начина на игра и позиционирането на футболистите. Домакините имаха преимущество в играта с топката“, добави той.

„Някои промени бяха принудителни. Иван Йорданов беше болен. Трябваше да направим принудителни смени. На определени позиции липсва балансът в състава, липсва качеството. Това са футболистите, с които трябва да изиграем шампионата.“

„Трябва да излизаме максимално мобилизирани и да търсим максимума. Срещу Локомотив София трябва да гоним задължителна победа, защото нашите конкуренти постигнаха изненадващи победи в гостуванията си“, продължи наставникът на Спартак.

„Смятам, че тази повиквателна е атестат за Иван. Бъдещето е пред него. Момче със сериозни качества. Основната заслуга си е само негова“, каза още Димитров.

Арда не пожали Спартак Вн и завърза още по-силно възела между пет отбора

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS