Светослав Петров: Гледайки класирането в този момент, всичко си зависи от нас (ВИДЕО)

Старши треньорът на Септември Светослав Петров сподели впечатленията си след победата с 2:1 над Ботев Пловдив в първия мач от 23-ия кръг на efbet Лига. DSPORT.BG

“Няма как да не съм доволен. Използвам възможността да поздравя футболистите. Особено след 20-25-ата минута на първата част, когато имахме проблеми в защита компенсирахме с по-голяма вола и желание. Дали сме намерили рецептата не знам. Не мога да говоря сега конкретно за играта. Със сигурност съм изключително доволен от победата. Първите мачове играхме добре, но не печелихме точки. Радващото е, че миналата седмица в Стара Загора за първи път обърнахме мач от доста време. Надявам се да натрупаме футболно самочувствие”, започна Петров.

“Изключително съм доволен най-вече от отношението, което показаха Мартин Петков и Симеон Александров в Стара Загора, когато влязоха като резерви и неслучайно си заслужиха мястото, за да започнат днес. Отблагодариха се по най-добрия начин. То си е за тях. Знаете пътя, който следва нашият клуб и идеите на нашия президент. Надявам се, че Сами ще успее да се пребори отново от лятото за място в ЦСКА”, каза треньорът на столичани относно голмайсторите в двубоя.

“Президентът винаги е казвал, че се дава шанс на младите, ако успеят да си го заслужат. За мен Красиан Колев има изключително много футболни качества, има малко проблеми чисто психологически. Ако успее да ги реши, го очаква светло бъдеще във футбола.”

“Националният отбор е лицето на българския футбол и там трябва да играят най-добрите и най-подготвените. Надявам се с избора на Младен Кръстаич да се затвърдят добрите впечатления, които показахме в предишните мачове.”

“Ние с ръководството си говорихме, че по принцип винаги вторият полусезон няма общо с първия. Очаквахме такоова засилване. Мен не ме интересуват другите отбори. Гледайки класирането в този момент, всичко си зависи от нас. Аз искам да гледам нашия отбор и по какъв начин изглеждаме ние. Накрая на първенството ще смятаме.”

“Ще бъде един от най-трудните ни мачове. Уважавам много Илиан Илиев и Петьо Костадинов. Черно море е показал през последните години, че е много силен отбор и домакин. Надявам се, че този импулс, който има в отбора, ще е предпоставка за добра игра”, завърши Петров относно следващия мач на тима срещу Черно море.

Септември приземи Ботев преди дербито на Пловдив

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS