Специалния Жозе Моуриньо със специален видео поздрав към „Добруджа“ (ВИДЕО)

Един от най-успешните и популярни футболни специалисти Жозе Моуриньо отправи специален видео поздрав към футболистите и ръководството на „Добруджа“. Във видеото, публикувано на официалната страница на клуба във Фейсбук, Специалния пожелава на тима положителни резултати и успех, като уточнява, че е много добър приятел с Божи (Валери Божинов).

Това е една от първите изненади, които новото ръководство на „Добруджа“ поднася на привържениците на тима. По наша информация, от клуба ще ползват услугите на пиар специалисти, които да се грижат за това феновете да получават актуална и своевременна информация. Вече е създадена и Вайбър общност, където също ще се пускат новини и актуална информация.

Ето какво пишат от клуба в публикацията с поздрава от Жозе Моуриньо:

Скъпи приятели и фенове на ФК Добруджа,
тъй като вие сте дванадесетият играч в отбора, както и един от най-важните фактори за развитието ни, за да се чувствате по-близо до любимия си клуб, тук, на Фейсбук страницата ни ще се постараем да ви даваме своевременна и актуална информация относно тренировки, нови попълнения, ще избираме заедно играчи на мача, ще ви издаваме тайни от кухнята на отбора и ще правим още много нови и интересни неща за вас.
Започваме с поздрав не от кой да е, а от Жозе Моуриньо, който се включи за нас от Рим, за да пожелае успех на отбора. Благодарим на Валери, който е част от клуба и чрез който поздравът стигна до нас.
Очакваме ви и в нашата Viber общност, където също ще получавате информация за най-новото във ФК Добруджа!