Николай Киров: Най-много се ядосвам, когато такива срещи се загубят (ВИДЕО)

startphoto.bg

Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948, че това е бил от най-лошият тип двубои – когато не си надигран, но губиш. DSPORT.BG

“Най-много се ядосвам, когато такива срещи се загубят, защото противникът без да има игрово предимство повежда с 2:0 с две статични положения. Статични положения, на които отделихме две тренировки тази седмица, защото знаехме, че съперникът е силен при тях”, започна Киров.

“Най-лошият тип двубои – когато не си надигран с изключение нап оследните 10 минути, когато останахме с човек по-малко. Това е поредица от няколко мача, в които не сме надиграни, но губим. Имаме доста проблеми, най-вече в завършващата фаза.”

“За нас е много добре тази пауза, че идва, защото трябва да се направят промени. Имаме сега три седмици да работим. За нас идва в най-подходящия момент, защото трябва да се правят промени”, добави Киров.

“Грешките бяха при стандартни положения, но нашата защита са новопривлечени състезатели нормално да имаме проблеми. До 60-70 минута не мисля, че имаше надиграване срещу крайната защита. Има ги проблемите и в двете фази, мисли се. Надявам се идвамата човека, които трябва документално вече да се присъединят в състава. Да могат да влязат и те, да помогнат и в двете фази.”

“От там ни е проблемът, че с отборите около нас в класирането допускаме грешки и това се отразява на точковия актив. Срещу отборите, които са по-напред винаги каквото вземеш е добре дошло. Трябва да се концентрираме именно върху тези двубои.”

“Ако не сме уверени ние треньорите как да го предадем на състезателите. Тази тема не я коментираме”, каза Киров на въпрос дали е сигурен в оставането на Берое в елита.

Берое се бори, но ЦСКА 1948 превзе Стара Загора и се върна към победите

Тодор Янчев: Имаме сила във въздуха и я демонстрираме

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS