Владо Манчев: Различни класи, ние 30 години не сме играли в елита, те играят в Шампионска лига

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев остана доволен от себераздаването на своите футболисти по време на мача с Лудогорец от 24-ия кръг на efbet Лига, загубен от домакините с 1:3 в Пазарджик.DSPORT.BG

Спас Делев беше ключов за неубедителния Лудогорец в Пазарджик

„Целият стадион видя отговора на футболистите, дадоха всички от себе си, така реакция очаквах. Имахме индивидуални разговори. Благодаря на щаба, отстранихме проблемите, които имахме в последните два мача. Не мога да не съм доволен от желанието и хъса, които липсваха миналия мач“, започна Манчев.

„Лудогорец е много класен отбор. Първото полувреме имахме атаки, които не можахме да реализираме заради грешни решения. Много ни затрудниха през първите 45 минути, през вторите допуснахме гол, който ни повлия. Всички отбори имат контузени и наказани, няма какво да коментираме“, продължи той.

„Разбира се, че сме на прави път към спасението. Изиграхме сериозен мач срещу сериозен съперник от Шампионска лига и Лига Европа. Класите са различни. Ние сме отбор, който 30 години не играл в А група, какво да говорим? Убеден съм, че това, което сме си поставили като цел, ще го изпълним, но няма да е лесно“, завърши Владимир Манчев.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS