Ивайло Петев: Футболът е алогична игра

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели след победата с 3:1 над Хебър, че най-логичното нещо е било “орлите” да спечелят двубоя с оглед доминацията им в мача, въпреки че футболът е алогична игра.  DSPORT.BG

Спас Делев беше ключов за неубедителния Лудогорец в Пазарджик

“Не мога да не съм доволен. Беше жизненоважно да спечелим. Нашият краткосрочен план беше да вземем по три точки от двата мача, направихме го. Това, от което мога да не бъда доволен, е, че пропиляхме с лека ръка изключително много шансове. Доминирахме през целия мач и най-логичното беше да спечелим”, започна Петев.

“Футболът е алогична игра. Само във футбола можеш да играеш слабо и да спечелиш точки. Заспахме в една ситуация, в която допуснахме гол. През първото полувреме имахме много положения и вкарахме само един гол, а през второто нямахме толкова, но отбелязахме два пъти. Направихме нужните корекции на полувремето разбрахме какво трябва да се случи.”

“Доволен съм от трите точки. Поздравявам играчите. Сега паузата ще ни дойде добре, да се запознаем един с друг, да дадем нови изисквания.”

“Когато един отбор стои дълбоко в неговата половина, ние трябва да намерм решения и ако не го направим това е наша грешка. Сигурен съм, че ще изглеждаме по-убедително след паузата”, добави Петев.

“Пожелавам успех на националния отбор по футбол. Няма да е лесно срещу Черна гора. Това е доста опитен отбор. Като фен на националния тобро, естествено ще стискам палци да победим.”

“Напълно възможно е Антон Недялков да отпадне от сметките за националния отбор. Срещу Черно море игра на една тренировка, днес беше абсолютно същото и на загрявката получи болки”, разкри Петев.

Владо Манчев: Различни класи, ние 30 години не сме играли в елита, те играят в Шампионска лига

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS