Херо: В дълги периоди от мача не бяхме по-слабият отбор (ВИДЕО)

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо коментира загубата с 0:1 от ЦСКА на стадион „Българска армия“. Според него тимът му в дълги периоди от двубоя не е бил по-слаб, даже напротив.DSPORT.BG

„Това, което съм говорил и което казах след мача с Локомотив София, днес е по същия начин – не успяваме да реализираме усилията на целия отбор. Това ни липсва най-много. Първите 15 минути почнахме неубедително, но изравнихме играта и имахме своите възможности. Най-малко можеше да не загубим този мач“, каза Димитров.

„Повече работа, повече увереност от самите футболист, това е единственият шанс. Не виждам друг. В дълги периоди от мача днес не бяхме по-слабият отбор, даже напротив“, добави наставникът на варненци.

„Ще работим по време на паузата. Много от мачовете не заслужавахме да загубим, но липсата на голове ни тежи. Има напрежение, аз го казах. Всеки един мач ще е финал за нас. Когато потенциалът не е толкова висок, оказва влияние. Вярвам на тези момчета и ще се борим докрай“, каза още той.

ЦСКА не впечатли, но се справи с последния на „Армията“

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS